0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian


Nicorex Baltic OÜ

Osoite Valge 13, Tallinn, 11415 Harjumaa
Sähköposti info@nicorex.ee
Phone number (+372) 60 98 505
Rek.nro 11246738
Alv.nro EE101602462
Swedbank IBAN EE502200221031375062
SWIFT/BIC HABAEE2X
 
Internet-tilaukset info@nicorex.eu
Englanninkielinen
asiakaspalvelu
(+372) 56 082 471

Sven Kotke
Hallituksen jäsen
(+372) 55 638 191
sven@nicorex.ee
Toomas Viilo
Hallituksen jäsen
(+372) 50 32 369
toomas@nicorex.ee
Veiko Hein
Vähittäiskaupan johtaja
(+372) 53 041 447
veiko.hein@nicorex.ee
Hannes Kaasik
Vähittäiskaupan johtaja
(+372) 57 888 971
hannes.kaasik@nicorex.ee
Angela Reimers
Avustaja
(+372) 60 98 505
angela@nicorex.ee
Maarika Tael
Tukkukaupa
(+372) 53 046 665
maarika.tael@nicorex.ee
Meelis Liiv
Varastoiniti/Logistiikka (+372) 58 555 011
orders@nicorex.ee
 
 
 

Alar Oder

Markkinointi
alar@nicorex.ee

Marek Leinjärv

Kirjanpitäjä
marek@nicorex.ee

Tietoja yrityksestä

Nicorex on alan harrastajien osaamisen ja yhteisen ideoinnin pohjalta luotu brändi. Nicorexin perustamisen tavoitteena on tarjota terveudelle haitallisille tottumuksille laadukasta ja miellyttävää vaihtoehtoa. Haluamme suoda ihmisille mahdollisuuden terveemmästä ja vapaammasta elämästä nauttimiseen ja panostamme siihen, että höyryttely olisi miellyttävämpää ajanvietettä kuin tupakointi ja sitä paitsi höyryttelijälle ja kanssaihmisille turvallinen. Haluamme tarjota tuotteita, joita itse mielellämme käyttäisimme ja pyrimme ottamaan eri kohderyhmien odotukset ja tarpeet huomioon. Olemme Nicorexilla asettaneet aina laadun määrän edelle, tuotteiden ja palvelun osalta. Olemme iloksemme voineet todeta tämän päätöksen kannattaneen, sillä olemme onnistuneet hankkimaan lukuisia tyytyväisiä kanta-asiakkaita ja se taas on mahdollistanut yrityksen nopean kasvun.

Yritys aloitti toimintansa Ecig Group OÜ:n nimellä vuonna 2012 sähkötupakan, täytenesteiden ja tarvikkeiden myynnillä. Ensimmäinen oma myymälä avattiin keväällä 2013. Yrityksen nimi vaihtunut Nicorex Baltic OÜ:ksi ja Veipland-tavaramerkin edustusmyymälöitä on avattu 11 paikassa kautta koko maan.

Meidän yritys on nopeimmin kasvava sähkötupakan ja oheistuotteiden myyntiin keskittynyt virolainen yritys. Olemme vain viiden vuoden aikana kehittyneet yrityksen perustamisesta markkinajohtajan asemaan, yrityksen palveluksessa on runsaat 30 työntekijää, olemme avanneet myymälät Tallinnassa, Tartossa, Pärnussa, Viljandissa, Kohtla-Järvessa ja Jõhvissa. Tuotteita markkinoidaan noin 500 jälleenmyyjän avulla Baltian ja Pohjoismaissa sekä verkkokaupan kautta maailmanlaajuisesti.

Kehitämme tuotteitamme yhteistyössä valmistajien kanssa jatkuvasti ja markkinoimme niitä Nicorex-tavaramerkillä. Sen lisäksi toimimme Joyetech-merkkisten tuotteiden virallisena maahantuojana Virossa sekä Aspiren edustajana. Meidän tuotevalikoimassa ovat edustettuina mm. seuraavat tavaramerkit: SMOK, Wismec, eLeaf, Paff, Colinss, Tesla, XTAR, Sony, Joecig jt.

Nicorex Balticilleyrityksen luottoluokitus on AAA. Yritys on Viron kauppa- ja teollisuuskamarin sekä sähkötupakkatuotteiden myyjien ja käyttäjien liiton jäsen.

Meidän visiona on suurentaa Nicorexin ja Veiplandin tavaramerkkien tunnettuutta kaikkialla Baltian ja Pohjoismaissa.

Meidän missiona on varmistaa sähkötupakkatuotteiden käyttäjille helppokäyttöisten, tyylikkäiden, kestävien ja käyttäjäystävällisten tuotteiden saatavuus sekä huipputason palvelu, joilla luomme pitkäkestoiset ja kestävät asiakassuhteet. Olemme arvojemme pohjalta määritelleet itsellemme seuraavat toimintaperiaatteet:

AMMATTIMAISUUS
Olemme toimialallamme suunnannäyttäjän asemassa, toimimme tehokkaasti ja sitoutuneesti. Olemme luoneet perusteellisen toimialan ja tuotteiden tuntemuksen.

ASIAKASKESKEISYYS
Asioimme avoimesti, osaamme kuunnella, huomioida asiakkaiden toiveita ja tarpeita ja vastata niihin.

LUOTETTAVUUS
Keskitymme ongelmien ennakoimiseen, ei seuraamusten poistamiseen. Noudatamme sopimuksia, vaatimuksia ja lupauksia.

TIIMITYÖ
Olemme lojaaleja ja vastuullisia, toimimme yhteishengessä yhteisiin tavoitteisiin pääsemiseen.

KEHITYS
Haluamme jatkuvasti kehittyä osaamisemme parantamiseen ja näkemyksen laajentamiseen, jotta voisimme nykyistä paremmin panostaa yrityksemme kehitykseen.

×